Hej alla elever!

Hoppas ni har en härlig sommar med sol, bad och allt som hör sommaren till ! Här är det sommarbete för våra kompisar och dom slappar i hagen och blir runda och fina ;)

Vi har under sommaren behövt fundera över framtiden och insett att vi måste ta det tunga beslutet att avsluta ridverksamheten. Vår överenskomelse med dom nya ägarna att få fortsätta hålla lektionerna gäller fortfarande men då de renoverar för fullt och det just nu är en byggarbetsplats känns det svårt med säkerheten kring eleverna och hästarna. Vi står utan stall vilket gör det svårt att få till rutinerna och att hålla ordningen vilket gör allt väldigt tung jobbat.

Då Rebecca har fått möjligheten att jobba hos de nya ägarna och att ridskolan i dagsläget är för liten för att finansera att anställa någon ny till så känns det rimligt att tacka ja till denna möjlighet. Rebecca har ju inte utbildning och kunskap för att öka på och bedriva en hel verksamhet själv.

Detta är ett jättetråkigt beslut för oss att ta och vi är evigt tacksamma att ni har stått ut med det röriga kaos som blivit sista tiden och alla förändringar vi fått göra. Vi hoppas nu att ni alla hästtokiga elever kommer fortsätta med denna sport på ett eller annat sätt trotts detta.

Det kommer vid intresse finnas viss möjlighet att boka privatlektioner.  Detta på vissa utsatta tider som kommer komma upp på hemsidan. (Ni som har igenridningar hör av er på sms så vi kan titta på lösning för dessa)

Ha en fortsatt bra sommar!

Med vänliga hälsningar, Jenny & Rebecca


Vecka 31 och 32 kommer vi köra på med alla igenridningar. Är det någon av er som har en extra igenridning som vi råkat missa så hör av er till telefonnumret nedan så fixar vi det. 


kontakta oss på

tel.nr - 0702455831 

Mail - mullsjohastcenter@hotmail.com